Hellemond Gift

Heeft u een Hellemond Gift Cadeaubon? Wilt u deze besteden bij ons? Dat kan! 

 

Stuur ons even een berichtje en geef ons aan dat u een Hellemond Gift Bon heeft. We helpen u dan graag verder. U kunt dan een bestelling bij ons doen per mail, telefonisch of per WhatsApp. U kunt dan de bestelling afhalen tegen inlevering van de Hellmond Gift bonnen.

 

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Dit kan ook via ons contactformulier. 

 

 

Geef Hellemond Gift cadeau en maak iemand blij!

 

Zeg nou eerlijk, hoe moeilijk is het om een passend verjaardagscadeau voor iemand te kopen? Wat geef je cadeau aan opa, oma, de buurvrouw of je medewerker?

 

Met de Hellemond Gift bepaalt de ontvanger zelf wat hij koopt! En dat kan bij heel veel acceptanten in Helmond. Van een cadeau uit één van de aangesloten boetiekjes, tot de dagelijkse boodschappen bij een bakker of supermarkt. Of wat dacht je van een avondje theater, een dinertje, een interessante cursus of een mooie bos bloemen? Met de Hellemond Gift kan het allemaal!

 

De Hellemond Gift is het (relatie)geschenk van de Helmonder aan de Helmonder.

 

De waardebon is op de markt gebracht met het idee de bestedingen in Helmond te stimuleren en zo een leefbare stad met een goed winkelaanbod te houden.

 

Hellemond gift cadeaubonnen zijn in 3 verschillende bedragen verkrijgbaar:

 

  • € 5,-
  • € 7,50
  • € 20,-

 

Sinds 16 juni 2015 is de cadeaubon te koop bij verschillende verkooppunten in het centrum en de wijkwinkelcentra van Helmond. Ook is deze online te bestellen bij ons.

 

De Hellemond Gift cadeaubon heeft geen verloopdatum en is dus altijd geldig bij het nog altijd groeiende aantal acceptanten.

 

Let op!

HellemondGift is alleen geldig bij deelnemende ondernemers. Aangegeven waarde is in euro’s inclusief BTW. De bon is niet tegen contant geld inwisselbaar en dient in één keer te worden besteed. Aanpassing van de waarde maakt de cadeaubon ongeldig. Hellemond Gift is niet inwisselbaar tegen andere cadeaukaarten, rookwaren, kansspelen en gedestilleerd.