Retourbeleid


Etenswaren,geopende verzorgingsproducten, glazen potjes / flessen waarvan de verpakking open is geweest mogen wij helaas niet retour nemen.

 

Met betrekking tot overige producten geldt:

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ltypischkim.nl

 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Ons retouradres is:

Typisch Kim
Nachtegaallaan 23
5702 KJ Helmond

 

Stuur de producten altijd voldoende gefrankeerd naar Typisch Kim. Producten die niet voldoende gefrankeerd zijn of onder rembours worden aangeboden zullen wij niet in ontvangst nemen.