Body Blok


Body Blok in plaats van douchegel?

Het Body Blok kun je zien als duurzame douchegel. Door een Body Blok te gebruiken, bespaar je namelijk enorme hoeveelheden water. Water en daarmee volume dat niet meer vervoerd hoeft te worden over de snelweg; dat scheelt namelijk een hoop CO2. Bovendien douche je volledig plasticvrij; dat is goed voor jou en je lichaam! 

Een Body Blok voor elke behoefte

Of je nu op zoek bent naar een voedende Mango, een verkwikkende Komkommer, of een kalmerende Lavendel, we hebben een grote selectie aan geuren en formules om uit te kiezen. Onze Body Blokken zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten om je huid te hydrateren en verwennen. 

Zeep Blok voor onder de douche

De zeep blokken worden gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. De Blokzeep Body Blokken ruiken bovendien heerlijk en schuimen vaak beter dan de vloeibare body wash uit plastic flessen.  Je masseert de verzorgende ingrediënten daardoor gemakkelijker in. Schuim de bar kort op met een beetje water en breng ‘m rechtstreeks aan op de natte huid. Het resultaat is een verfrissende, zachte, goed verzorgde huid. 

Natuurlijke, vegan & zonder plastic

Met een Body Blok van Blokzeep weet je zeker dat je doucht zonder microplastics. Onze producten zijn daarnaast volledig vegan. Er bestaat dus geen andere body wash die zo natuurlijk is als die van Blokzeep. Lekker duurzaam en héél gewoon als je het ons vraagt!