Vegan Gezichtsverzorgingsroutine


100% plasticvrij

Het hebben van een gezonde en stralende huid gaat niet altijd vanzelf. Daarom is het enorm belangrijk om elke dag aandacht te schenken aan jouw huid. Dit kan met een verzorgende Vegan gezichtsverzorging routine in de ochtend/avond. Daarom hebben wij bij Blokzeep 3 gezichtsverzorging producten ontwikkeld, vol heerlijke ingrediënten die jouw huid heerlijk zacht maken en doen stralen!

 

Make-up Remover Bar

Begin je gezichtsverzorging routine met onze Make-up remover bar in 3 makkelijke stappen. De Make up remover bar verwijdert hardnekkige make-up op een zachte manier. Het voordeel van de Blokzeep Make up remover is dat je hem zowel voor oogmake-up als voor de rest van je gezicht kunt gebruiken! Volg het stappenplan hieronder en je make up is in een mum van tijd verdwenen!

 

  1. Haal een vochtig wattenschijfje of ander doekje over de bar
  2. Maak hiermee je gezicht schoon
  3. Spoel je gezicht af met warm water

 

Gezichtsreiniger Bar

Na het verwijderen van je make up is het goed om je gezicht nog eens kort te reinigen met onze Gezichtsreiniger bar! De bar heeft een heerlijke oranjebloesem (normale tot gevoelige huid) en zal jouw huid op een natuurlijke manier reinigen. De gezichtsreiniger verwijdert ook meteen de laatste restjes make up remover van je gezicht. Door de natuurlijke ingrediënten is de gezichtsreiniger geschikt voor dagelijks gebruik. De gezichtsreiniger bar kan je ook weer in 3 simpele stappen gebruiken.

 

1. Breng de gezichtsreiniger aan op een vochtige huid

2. Masseer goed in met je handen

3. Spoel je gezicht af met warm water en voilà!

Gezichtscrème Bar

De laatste stap van jouw Vegan gezichtsverzorging routine is het voeden van je huid. Hier is de gezichtscrème van Blokzeep helemaal geschikt voor! De toegevoegde Kokosolie en -boter zorgt ervoor dat je huid niet uitdroogt. Deze zachte bar kun je door je eigen lichaamstemperatuur opwarmen (zoals tussen je handen of tegen je wang) en smelt samen met jouw huid. Wil je dit zelf ervaren? Dan lees je hieronder hoe je de gezichtscrème het beste gebruikt.

 

1. Warm de bar kort op tussen je handen

2. Wrijf de bar over je gezicht – aanbrengen op een droge huid

3. Smeer de gezichtscreme zorgvuldig uit met je handen

 

Zo, met deze stappen heb je je huid weer wat liefde gegeven! Nu kun je er weer tegenaan met een gevoede en stralende huid! Wil je ook onze Vegan gezichtsverzorging proberen? Klik hier om de Blokzeep FaceBloks te shoppen.