Deodorant Blok


Wat maakt crème deodorant duurzaam?

Laten we beginnen bij het begin. Deze natuurlijke deodorant crème is duurzaam om drie redenen:

 

  • Onze deo crème is verpakt in een aluminium blikje, wat het hoogste recycling percentage heeft (95%) van alle mogelijke verpakkingen. Daarnaast zijn onze stickers van PaperWise – landbouwafval gemaakt.

 

  • Onze crème deodorant bevat 100% natuurlijke ingrediënten die goed zijn voor jou en onze planeet. Zo is onze natuurlijke deo crème handgemaakt en volledig Vegan. Daarnaast is de deodorant plasticvrij en palmolievrij.

 

  • In tegenstelling tot een spuitbus draagt onze natuurlijke deodorant crème niet bij aan de vorming van smog. In een spuitbus zitten namelijk drijfgassen die daar wel aan bijdragen en daarom schadelijk zijn. Onze deodorant crème is daarmee vrij van drijfgassen.

Waarom Deodorant crème van Blokzeep?

Allereerst is iedere Blokzeep Deodorant zonder parfum en zonder aluminium. Onze deodorant crème bevat slechts natuurlijke ingrediënten, zoals bijvoorbeeld zuiveringszout. Door gebruik te maken van zuiveringszout in onze deodoranten wordt je huidflora niet verstoord en voorkom je dat je poriën verstopt raken. Een blikje natuurlijke deo crème gaat ongeveer drie maanden mee en is ideaal voor thuis en onderweg. Door de handige verpakking is de natuurlijke deodorant crème ook in het vliegtuig en op festivals toegestaan.