Searoop Mocktail Recept Ideeën

Searoop is bijzonder geschikt om te mixen in een mocktail. Onze recepten zijn makkelijk te bereiden en maken ieder drankje tot een feestje! Ze zijn speciaal voor Searoop ontwikkeld bij Strandbar Bombaai in Westkapelle.


Mocktail Peer & Passie met Searoop Kweepeer, Rozenbottel, Wilde passiebloem

 

 

Neem een mooi glas en vul dat met 30 ml. Searoop Kweepeer, Rozenbottel, Wilde passiebloem; het vruchtvlees van een passievrucht, 50 ml. perensap en 20 ml. limoensap. Voeg wat crushed ijs toe en roer alles goed door, zodat het er uit ziet als een lekkere, vloeibare massa. Voeg er nog wat crushed ijs aan toe zodat er een kop boven het glas uitsteekt. Garneer met een stukje kweepeergelei, passievrucht en munt. Ongelofelijk lekker. Proost!


Mocktail Floral Fizz met Searoop Zwarte bes, Lavendel, Roos

 

 

 

Vul een hoog glas met ijsblokken en voeg 20 ml. Searoop Zwarte bes, Lavendel, Roos toe. Doe er 50 ml. sterke bosvruchten thee bij en top af met een bloemige tonic. Garneer met lavendel, braam, framboos en rozenblaadjes.

Je proeft Zeeland in je glas!


Mocktail CucumeriNo met Searoop Rozemarijn, Citroenmelisse, Tijm

 

Ga voor een gezonde, verfrissende mocktail met Searoop Rozemarijn, Citroenmelisse, Tijm en komkommer.

Neem een ‘high-ball’ glas en vul met  20 ml. Siroop Rozemarijn, Citroenmelisse, Tijm, stukjes komkommer en 30 ml. limoensap. Stamp alles goed fijn met een mudler. Voeg er crushed ijs bij en 5 blaadjes munt. Top af met gemberbier. Garneer met een opgerolde sliert komkommer, een takje rozemarijn en een mooi rietje

Je mist de alcohol niet. Cin cin!


Mocktail Duindoorn Minosa met Searoop Duindoorn, Meidoorn, Salie

 

Deze feestelijke mocktail past goed op ieder feestje of bij een zomerse BBQ

Bereiding: Neem een champagne flute en voeg 20 ml. Searoop Duindoorn, Meidoorn, Salie toe met 30 ml. gekoeld sinaasappelsap en top af met bruiswater. Garneer met een gedroogd sinaasappelschijfje* wat duindoorn besjes en een blaadje salie. Cheers!

(Gedroogde sinaasappelschijfjes maak je zelf makkelijk door dunne plakjes sinaasappel in een oven te drogen)


Mocktail Magnolia Mule met Searoop Magnolia, Jeneverbes, Gember

 

 

Searoop Magnolia, Jeneverbes, Gember is prima geschikt voor in the mix!

Neem een mason jar en mix hierin 20 ml. Searoop Magnolia Jeneverbes, Gember met 30 ml limoensap. Voeg er een schep ijs aan toe en schenk de jar vol met gemberbier. Versier met een halve limoen, een framboos, wat schijven gember en een rietje.